Go4Fit | Sporten in de buitenlucht!

Wil je eindelijk eens een sportprogramma volgen dat je wél volhoudt, met groepslessen in de buitenlucht? Go4Fit is het populaire trainingsprogramma van Dennis Sports, waarmee je in 12 weken jouw persoonlijke doelen op het gebied van sport en voeding gaat realiseren. Het programma start slechts drie keer per jaar.
Al 210 sporters gingen je voor!

Wat kun je verwachten?

 • Individueel intakegesprek (inclusief gewichtsanalyse).
 • Persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan.
 • Sporten onder professionele begeleiding, met altijd een antwoord op al jouw vragen.
 • 12 weken lang 3 x per week sporten op hoge intensiviteit (op maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 20.00 uur).
 • Afwisselende en effectieve groepslessen.
 • Lessen in een kleine groep (maximaal 12 deelnemers).
 • Je traint op verschillende locaties in De Lier en omgeving, bijvoorbeeld op het strand.
 • Bij zeer slecht weer binnen trainen: de les gaat dus altijd door!
 • Je traint met professioneel materiaal.

Go4Fit start met een individueel intakegesprek, inclusief gewichtsanalyse (voor- en nameting). Aan de hand van het gesprek en de beginmetingen stellen we realistische doelen. Tijdens dit gesprek nemen we ook je wensen door voor een persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan

In combinatie met jouw persoonlijke voedingsplan ga je in 12 weken 3 x per week maximaal 30 minuten sporten op hoge intensiviteit. Dus niet een uur lang zweten, maar kort en intensief bewegen. Zodat je weer tijd overhoudt voor andere dingen!

HIIT (High Intensity Interval Training) staat centraal tijdens de Go4Fit-groepslessen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat HIIT tot wel 50% effectiever lichaamsvet verbrandt dan lage intensiteit cardio. En je vetverbranding gaat daarna veel langer door, tot wel 48 uur!

Voorbeelden van oefeningen in het Go4Fit-programma:

 • Shuttle-run-test (‘piepjestest’). Deze oefening is bedoeld om je uithoudingsvermogen te testen.
 • Fitness op het strand. Zand maakt het sporten net iets zwaarder, waardoor je veel calorieën zult verbranden.
 • ‘The challenge: squats, burpees, sit ups en jumping jacks

Voedingsbegeleiding

Groepslessen fitness - Go4Fit - Uitleg voedingsschema

Groepslessen fitness - Go4Fit - Voor en na Meting

Groepslessen fitness - Go4Fit - Vet meting

Voeding is niet weg te denken uit een trainingsschema voor een fitter lichaam. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, de juiste voeding is van doorslaggevend belang. Daarom biedt Voedingsadvies Westland jou de voedingsbegeleiding die jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren.

Het voedingsplan bevat standaard voedselproducten. Je hoeft niet bang te zijn dat het plan gaat vervelen, want er is aan genoeg variatie gedacht. Ook je gezin zal ervan smullen! Uiteraard is Sam Olierhoek, diëtist van Voedingsadvies Westland, tijdens het traject bereikbaar voor vragen en kun je extra afspraken maken.

Go4Fit of personal training?

Twijfel je misschien nog tussen de groepslessen van het Go4Fit-programma of individuele fitness (personal training)? We zetten de voordelen van groeplessen voor je op een rij:

Voordelen van Go4Fit:

 • Sociaal: je ontmoet andere sporters
 • Gemak: het programma van Go4Fit staat vast; je hoeft niet zelf een schema in elkaar te puzzelen.
 • Motiverend: je pusht elkaar om nét dat stapje verder te gaan

Ervaringen van anderen

Dennis Sports - Go4Fit - Linda

Linda

Leuke afwisselende lessen onder professionele begeleiding. Tijdens groepslessen is er ook individuele aandacht. Echt top! Dennis is enthousiast, motiveert je en biedt oefeningen op maat aan. Ik ben sporten weer leuk gaan vinden.

- 12 kg vetmassa
+ 2,5 kg spiermassa
Dennis Sports
5
2020-01-07T14:59:59+01:00
Dennis Sports - Go4Fit - Linda
Leuke afwisselende lessen onder professionele begeleiding. Tijdens groepslessen is er ook individuele aandacht. Echt top! Dennis is enthousiast, motiveert je en biedt oefeningen op maat aan. Ik ben sporten weer leuk gaan vinden. - 12 kg vetmassa + 2,5 kg spiermassa
Priscilla

Priscilla

Go4fit was echt tof! Ik raakte mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt. Maar door de combinatie van gezond eten en veel sporten ben ik uiteindelijk in drie maanden 10 kilo afgevallen! Ik voel me veel fitter! Bedankt!
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:54:14+02:00
Priscilla
Go4fit was echt tof! Ik raakte mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt. Maar door de combinatie van gezond eten en veel sporten ben ik uiteindelijk in drie maanden 10 kilo afgevallen! Ik voel me veel fitter! Bedankt!
Groepslessen fitness - Martin

Martin

Go4fit was voor mij samen met het deskundige voedingsadvies goed te volgen, in een gezellige groep. Ondanks 1 maand buitenland werk toch mijn doel weten te behalen, met de goede adviezen van Dennis Sports. Ik zeg een aanrader.

-7,5 kg

 
Dennis Sports
5
2019-07-15T10:12:04+02:00
Groepslessen fitness - Martin
Go4fit was voor mij samen met het deskundige voedingsadvies goed te volgen, in een gezellige groep. Ondanks 1 maand buitenland werk toch mijn doel weten te behalen, met de goede adviezen van Dennis Sports. Ik zeg een aanrader. -7,5 kg  
Debbie

Debbie

Go4fit, leuke gevarieerde interval trainingen waarbij je na een half uur weer thuis bent. Veel sprinten en steeds sneller worden met een goede conditie. Ik ga de volgende keer weer mee doen!

-2% vet
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:44:21+02:00
Debbie
Go4fit, leuke gevarieerde interval trainingen waarbij je na een half uur weer thuis bent. Veel sprinten en steeds sneller worden met een goede conditie. Ik ga de volgende keer weer mee doen! -2% vet
Annet

Annet

Ik vond Go4fit een hele fijne manier om weer in conditie te komen. Goede begeleiding en een gezellige groep. Ik raad het iedereen aan!

- 4,5 kg
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:53:11+02:00
Annet
Ik vond Go4fit een hele fijne manier om weer in conditie te komen. Goede begeleiding en een gezellige groep. Ik raad het iedereen aan! - 4,5 kg
Dennis Sports go4fit - Jack

Jack

Go4fit is voor mij lekker buiten sporten in een gezellige groep. Elke keer weer een serieuze workout. ff 20 minuten volgas knallen en het zit er weer op. Echt helemaal goud! Ik heb inmiddels al 4x meegedaan.

- 36 kilo
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:39:15+02:00
Dennis Sports go4fit - Jack
Go4fit is voor mij lekker buiten sporten in een gezellige groep. Elke keer weer een serieuze workout. ff 20 minuten volgas knallen en het zit er weer op. Echt helemaal goud! Ik heb inmiddels al 4x meegedaan. - 36 kilo
5
6
Dennis Sports

Klaar om van start te gaan? Schrijf je nu alvast in!

Go4Fit is hét programma voor iedereen die op zijn eigen niveau aan zijn of haar gezondheid wilt werken. Wil jij je conditie verbeteren? Je streefgewicht bereiken? Strakker in je vel zitten? Je lichamelijk beter voelen? Schrijf je dan nu alvast in!

Go4Fit gaat drie keer per jaar van start. De eerstvolgende startdatum is 4 januari 2021.

Aanmelden doe je zo:

 • Vul het contactformulier hier onder in
 • Of stuur een e-mail naar info@dennis-sports.nl.
 • Of bel/Whatsapp naar telefoonnummer 06-15130992.

Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Tarief Go4Fit en vergoeding zorgverzekering

Kosten Go4Fit-programma: €350 euro (incl. persoonlijke voedingsbegeleiding t.w.v. €115 euro).

Let op: bij een BMI van 25 of hoger is het mogelijk om voor de persoonlijke voedingsbegeleiding t.w.v. €115 euro een vergoeding te krijgen bij je zorgverzekeraar. Je BMI vertelt je of je over- of ondergewicht hebt, op basis van je lengte en gewicht. Lees hier hoe je je BMI berekent.

Bij definitieve aanmelding voor het Go4Fit-programma wordt een eerste aanbetaling van 75 euro in rekening gebracht.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Klik hier voor de instructie video’s van alle Go4Fit lessen! (Alleen voor Go4Fit leden).