Groepslessen fitness - Go4Fit - Uitleg voedingsschema Groepslessen fitness - Go4Fit - Voor en na Meting Groepslessen fitness - Go4Fit - Vet meting

Fitness groepslessen in de buitenlucht: Go4fit!

Wil je eindelijk eens een programma volgen dat je wel volhoudt? Ben je het zat dat je nog steeds niet kan sporten in de sportschool? Wil je wél graag fitness groepslessen in de buitenlucht volgen? Lees dan verder om meer te weten te komen over de inhoud van dit programma. Go4fit is een populair trainingsprogramma. Al 130 sporters gingen je voor.

Waarom Go4fit?

 • HIIT staat centraal tijdens de fitness groepslessen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat HIIT (High Intensity Interval Training) tot wel 50% effectiever lichaamsvet verbrandt dan lage intensiteit cardio. En je vetverbranding gaat daarna veel langer door, tot wel 48 uur!
 • 3x per week maximaal 20 minuten sporten op hoge intensiviteit. Niet een uur lang zweten, maar kort en intens. Zodat je tijd overhoudt voor andere dingen.
 • Maximaal 12 deelnemers per groep. Het voordeel van sporten in een kleinere groep is dat je je aan elkaar kunt optrekken en elkaar kunt motiveren.
 • Professionele begeleiding, onbeperkt vragen stellen zonder extra kosten.

Enkele voorbeelden van oefeningen die tijdens het Go4Fit programma aan bod komen:

 • Een shuttle run test, ook wel piepjestest genoemd. Je loopt tussen 2 lijnen heen en weer. De test is bedoeld om het uithoudingsvermogen te testen.
 • Fitness op het strand. Zand maakt het sporten net iets zwaarder waardoor je veel calorieën verbrandt.
 • ”the challenge” ; squats, burpees, sit up’s en jumping jacks

Kortom: een zeer afwisselend sportprogramma, waar je niet snel op uitgekeken bent! 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0LKcRHHF4FI[/embedyt]

Ervaringen van anderen

Dennis Sports go4fit - Jack

Jack

Go4fit is voor mij lekker buiten sporten in een gezellige groep. Elke keer weer een serieuze workout. ff 20 minuten volgas knallen en het zit er weer op. Echt helemaal goud! Ik heb inmiddels al 4x meegedaan.

- 36 kilo
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:39:15+02:00
Dennis Sports go4fit - Jack
Go4fit is voor mij lekker buiten sporten in een gezellige groep. Elke keer weer een serieuze workout. ff 20 minuten volgas knallen en het zit er weer op. Echt helemaal goud! Ik heb inmiddels al 4x meegedaan. - 36 kilo
Groepslessen fitness - Martin

Martin

Go4fit was voor mij samen met het deskundige voedingsadvies goed te volgen, in een gezellige groep. Ondanks 1 maand buitenland werk toch mijn doel weten te behalen, met de goede adviezen van Dennis Sports. Ik zeg een aanrader.

-7,5 kg

 
Dennis Sports
5
2019-07-15T10:12:04+02:00
Groepslessen fitness - Martin
Go4fit was voor mij samen met het deskundige voedingsadvies goed te volgen, in een gezellige groep. Ondanks 1 maand buitenland werk toch mijn doel weten te behalen, met de goede adviezen van Dennis Sports. Ik zeg een aanrader. -7,5 kg  
Debbie

Debbie

Go4fit, leuke gevarieerde interval trainingen waarbij je na een half uur weer thuis bent. Veel sprinten en steeds sneller worden met een goede conditie. Ik ga de volgende keer weer mee doen!

-2% vet
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:44:21+02:00
Debbie
Go4fit, leuke gevarieerde interval trainingen waarbij je na een half uur weer thuis bent. Veel sprinten en steeds sneller worden met een goede conditie. Ik ga de volgende keer weer mee doen! -2% vet
Priscilla

Priscilla

Go4fit was echt tof! Ik raakte mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt. Maar door de combinatie van gezond eten en veel sporten ben ik uiteindelijk in drie maanden 10 kilo afgevallen! Ik voel me veel fitter! Bedankt!
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:54:14+02:00
Priscilla
Go4fit was echt tof! Ik raakte mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt. Maar door de combinatie van gezond eten en veel sporten ben ik uiteindelijk in drie maanden 10 kilo afgevallen! Ik voel me veel fitter! Bedankt!
Annet

Annet

Ik vond Go4fit een hele fijne manier om weer in conditie te komen. Goede begeleiding en een gezellige groep. Ik raad het iedereen aan!

- 4,5 kg
Dennis Sports
5
2019-07-11T16:53:11+02:00
Annet
Ik vond Go4fit een hele fijne manier om weer in conditie te komen. Goede begeleiding en een gezellige groep. Ik raad het iedereen aan! - 4,5 kg
Dennis Sports - Go4Fit - Linda

Linda

Leuke afwisselende lessen onder professionele begeleiding. Tijdens groepslessen is er ook individuele aandacht. Echt top!! Dennis is enthousiast, motiveert je en bied oefeningen op maat aan. Ik ben sporten weer leuk gaan vinden.

- 12 kg vetmassa
+ 2,5 kg spiermassa
Dennis Sports
5
2020-01-07T14:59:59+01:00
Dennis Sports - Go4Fit - Linda
Leuke afwisselende lessen onder professionele begeleiding. Tijdens groepslessen is er ook individuele aandacht. Echt top!! Dennis is enthousiast, motiveert je en bied oefeningen op maat aan. Ik ben sporten weer leuk gaan vinden. - 12 kg vetmassa + 2,5 kg spiermassa
5
6
Dennis Sports

Voedingsbegeleiding

Voeding is niet weg te denken uit het trainingsschema voor een fitter lichaam. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, de juiste voeding is van doorslaggevend belang. Daarom biedt Sam van voedingsadvies Westland jou de voedingsbegeleiding die jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren.

Go4fit start met een individueel intakegesprek inclusief voor- en nameting. Aan de hand van het gesprek en de beginmetingen stellen we realistische doelen. Tijdens dit gesprek nemen we ook je wensen door voor een persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan.

Het voedingsplan bevat normale voedingsmiddelen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het gaat vervelen, want er is genoeg variatie beschikbaar. En wees niet bang: je hele gezin zal ervan smullen. Uiteraard is Sam, diëtist van voedingsadvies Westland, tijdens het traject bereikbaar voor vragen en kun je extra afspraken maken.

Individuele fitness of groepslessen?

Twijfel je nog of je een groepsles wilt volgen, of dat individuele fitness toch beter bij je past? We zetten de voordelen van groepslessen voor je op een rij, zodat je de juiste keuze kunt maken:

 • Sociaal
  Je ontmoet andere sporters
 •  Motiverend
  Je pusht elkaar om nét dat stapje verder te gaan
 •  Gemak
  Het programma staat vast; je hoeft niet zelf een schema in elkaar te puzzelen

Klaar om van start te gaan?

Wil jij je conditie verbeteren? Je streefgewicht bereiken? Strakker in je vel zitten? Je lichamelijk beter voelen? Dan zijn de groepslessen van Go4Fit van Dennis Sports echt iets voor jou!

Inschrijven

Go4fit start slechts 3 x per jaar
Startdatum maandag 31 augustus
van 19.30u tot 20.00u

Intensiteit: 3x per week maximaal een half uur sporten op de maandag-, woensdag en vrijdagavond.
Waar: De Lier en omgeving
Voor wie: Iedereen die op zijn/haar niveau aan zijn/haar gezondheid wilt werken.
Prijs: 350 euro (Dennis Sports 235 euro, voedingsbegeleiding 115 euro)
Bij een BMI van 25 of hoger krijg je 115 euro vergoeding van je zorgverzekeraar. Je BMI vertelt je of je over- of ondergewicht hebt, op basis van je lengte en gewicht. BMI Berekenen?

Bereken ‘m direct:

ft
in
lbs
cm
kg

Vul hieronder het formulier in, mail naar info@dennis-sports.nl of bel / whatsapp 06-15130992
Wil je definitief meedoen dan vraag ik een aanbetaling van 75 euro.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen.