Over mij

Dennis van Doorn

Hallo! Mijn naam is Dennis van Doorn, geboren en getogen in het Westland.  Al vanaf mijn zeventiende ben ik bezig met sport en bewegen, en daarom koos ik voor een loopbaan bij Defensie.

Als militair deed ik veel kennis op over sport en het menselijk lichaam, en na mijn uitzending naar Afghanistan ging ik mij hier nog verder in verdiepen. In deze periode leerde ik trainer Maarten van der Pot van WestCoastGym kennen, en hij inspireerde mij om een opleiding te gaan volgen tot fitness instructeur en personal trainer.

In 2014 was Dennis Sports een feit: ik startte mijn bedrijf met het geven van bootcamplessen aan vrienden. Inmiddels is dit gegroeid tot een volledig lesrooster met groepslessen voor jong en oud, beginnende en gevorderde sporters, mannen en vrouwen. Naast deze groepslessen geef ik ook personal training, bedrijfsfitness en ontwikkelde ik het programma Go4Fit, waarbij meerdere keren per week sporten wordt gecombineerd met persoonlijke voedingsbegeleiding.

Ik houd ervan om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Jouw sportieve doelen zul je dan ook bereiken met mijn voedings– en sportschema’s op maat, die je écht in beweging zullen zetten!

Probeer het zelf, en meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles! Je kunt ook direct contact met mij opnemen voor meer informatie over de sportlessen van Dennis Sports.

Dennis Sports Gym