Personal trainer in Wateringen

Personal Training

dennis sports - personal trainer WateringenMisschien denk je bij personal training in eerste instantie: heb ik een eigen personal trainer wel nodig, past dat wel bij mij?

Het beeld van een personal trainer die alleen werkt met bekende Nederlanders, is aan het verdwijnen: steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke fitness- en lifestylecoach. Als personal trainer ben ik dan ook niet alleen de trainer die je work-outs optimaal begeleidt, maar op de eerste plaats ben ik jouw persoonlijke coach: een mentor en vertrouwenspersoon die je motiveert, inspireert en helpt om alle doelen te behalen die je altijd al hebt willen behalen!

Mijn bedrijf zit aan de Leehove in De Lier dat is centraal in het Westland en daarom zeer goed te bereiken vanuit Wateringen.

Meer weten klik dan op de hier voor meer informatie