Personal Training

Dennis Sports - Personal Trainer Een personal trainer, wat is dat nou precies?

Veel mensen denken dat een personal trainer niet voor hun is weggelegd. Dat het iets is voor beroemde mensen. Dat wás ook zo, maar de persoonlijke fitnesscoach burghert steeds meer in.

Ik ben niet alleen maar je trainer maar ik ben je coach. Door middel van mij ga jij je doelen behalen die je altijd al wilde halen.

Wat doe ik allemaal. Ik kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast ben ik niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Praktisch gezien kun je mij het beste omschrijven door wat ik doe: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. Ik onderneem ook actie tegen stress , een slecht dieet en kan ik je helpen om jou van je slechte gewoontes af te komen.

Een personal trainer wordt vaak gezien als een spierbundel die jou gaat afbeulen. Dat is niet het geval, sommige mensen hebben dat wel nodig maar bij anderen werkt dat averechts. Daardoor zijn veel mensen ook bang om een personal trainer in te huren. Iedereen kan een personal trainer inhuren die bij zijn persoonlijkheid, conditie en doelen past.

Wat zijn de voordelen van een personal trainer.
Je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.

Daarnaast werkt een afspraak met een personal trainer erg motiverend. Voor beginnende sporters is een personal trainer ideaal: ik maakt je wegwijs met oefeningen, ik stel een programma voor je samen en neem ik de oefeningen rustig met je door.

Waarom nou kiezen voor mij als jouw personal trainer?

  • Ik heb een eigen privé ruimte dus niemand die je aankijkt zoals dat in vele sportscholen wel het geval is.
  • Ik kan ook bij jou thuis personal training geven binnen dan wel in de buitenlucht.
  • Je krijgt van mij een gratis voeding schema t.w.v. 34,95 euro. (bij 10 of meer trainingen)
  • Het intake gesprek is gratis waar je bij anderen een hoop geld voor betaald.
  • Er is een mogelijkheid om met meerdere mensen te trainen (een goede vriend of vriendin).
  • Kortom genoeg redenen om mij in te huren als jou trainer (coach).

Heb je interesse mail dan naar info@dennis-sports.nl.