persoonlijk voedingsschema

Creëer een gezonde levensstijl met een persoonlijk voedingsschema

Wil jij graag met een voedingsschema wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen opkrikken? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezonder leven. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Dennis Sports kan je hierbij helpen!

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden – het is namelijk geen dieet, maar een nieuwe levensstijl die je moet gaan aanwennen. Alleen hierdoor zul je het ook op de lange termijn vol blijven houden om elke dag gezond te eten. Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten en leven, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Dennis Sports kan je hierbij helpen! Ik stel een persoonlijk voedingsschema op maat voor je samen, zodat je zeker weten je doelen gaat halen. Mijn persoonlijke voedingsschema’s zijn helemaal op maat gemaakt voor jou en afgestemd op jouw persoonlijke situatie (misschien heb je een zittend beroep, of ben je juist veel op pad), lichaamssamenstelling en doelen. Wat voor de één werkt, biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon, worden de meest optimale resultaten bereikt.

Voedingsschema - Dennis Sports

De persoonlijke voedingsschema’s van Dennis Sports bieden:

  • Een op maat gemaakt voedingsschema, rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen.
  • Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen of gewicht behouden).
  • Perfect te combineren met jouw persoonlijke sportschema.
  • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan personal trainer Dennis van Doorn, ook na het ontvangen van je schema.

Hoe werkt het?

Een persoonlijk voedingsschema bedraagt €34,95. Na betaling via bankoverschrijving ontvang je je schema per e-mail – en kun je direct starten! Aanvragen doe je zo:

  • Vul het contactformulier hieronder in.
  • Of stuur een e-mail naar info@dennis-sports.nl.
  • Of bel/Whatsapp naar telefoonnummer 06-15130992.

voedingsschema informatie formulier

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.