Persoonlijk online voedingsschema

Wil jij graag wat aanVoedingsschema - dumbell met appel je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen opkrikken? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezonder leven. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en te diëten. Het woord dieet vind ik trouwens een heel naar woord. Veel mensen noemen het een dieet maar het is geen dieet het is een life style die je moet gaan aanwennen. Hierdoor ga je het ook vol houden een dieet houd je niet vol en dat doe je vaak voor even. Dennis Sports kan je helpen! Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten en gezonder te gaan leven? Maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Laat mij dan een persoonlijk voedingsschema op maat samenstellen. Dan ga je zeker weten je doelen halen.

Voordelen persoonlijk voedingsschema?

Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Of je nu zittend werk doet of juist veel loopt, daar wordt allemaal rekening mee gehouden. Je krijgt dus geen standaard schema die je zo van Google kan halen. Deze houden vaak geen rekening met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten.

Mijn persoonlijke voedingsschema’s bieden:

  • Op maat gemaakt voedingsschema
  • Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
  • Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
  • Perfect te combineren met jouw persoonlijke sportschema
  • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Hoe werkt het?

  • Vul het contact formulier hieronder in
  • Er wordt dezelfde dag nog contact met je opgenomen
  • Je betaalt veilig via bankoverschrijving
  • Je krijgt je schema via de mail binnen waarna je altijd nog vragen kan stellen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@dennis-sports.nl.